Regio hyr ut till Lekia Babya i Örebro

Fastighets AB Regio (”Regio”) har, i samarbete med P&E Fastighetspartner, tecknat hyresavtal med Lekia/Babya. Förhyrningen om drygt 1 100 kvm avser en butikslokal i handelsområdet Boglundsängen i Örebro.

Lekia/Babya har tecknat avtal med Regio avseende en butikslokal om drygt 1 100 kvm för försäljning av leksaker och babyprodukter. Butiken, som är ett nytillskott i Boglundsängen, kommer att öppna i början av november.

Eric Bergström, VD Regio och Partner Brunswick Real Estate, säger: 
”Vi är glada över att kunna hälsa Lekia/Babya välkomna till Boglundsängen. I dagarna är det nästan exakt tre år sedan Regio blev del av fastighetsmarknaden i Örebro genom ett större förvärv av handelsfastigheter i området. Sedan dess har vi drivit ett aktivt utvecklingsarbete tillsammans med P&E Fastighetspartner.”

Boglundsängen är beläget invid E14/E20 och omfattar idag cirka 12 000 kvm lokaler för handel. Regio arbetar tillsammans med övriga intressenter för att skapa ett långsiktigt attraktivt handelsområde. Tidigare under året har Mio och ChopChop öppnat butik respektive restaurang inom området och senare i år öppnar KFC och Burger King.

Jan-Christer Nilsson, Chef Retail och Partner P&E Fastighetspartner, säger: 
”Boglundsängen har ett väldigt bra handelsläge, vilket vi märker i diskussionerna med presumtiva hyresgäster. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla området med ytterligare tillskott av väletablerade varumärken inom handel, restauranger och service. Vi har pågående dialoger motsvarande ett antal tusen kvadratmeter till.”

För mer information, vänligen kontakta:
Eric Bergström, VD Fastighets AB Regio och Partner Brunswick Real Estate
t: +46 8 545 075 05
e: eric.bergstrom@brunswickrealestate.com